Workshop - 4 timer (2 personer)

Har du lyst til at lege med ler?? Kom og få dit kick her!

Inkluderet i prisen : Ler, Glasur og 2 brændinger (forglødning og glasur brænding) + Forsendelse op til 2 kg.

Det tager tid at lære drejeskiven at kende hvis det er det du kunne tænke dig at lære, og derfor anbefaler jeg at man køber 2 timer. Hvis du bare gerne vil have et lille sneak peak og hånddreje en lille ting er 1 time nok. Hvis du derimod godt kunne tænke dig at hånddreje men også håndbygge og måske udforske andre muligheder man har med ler anbefaler jeg 3-4 timer.

Jeg har plads til 2 personer på samme tid, så jeg kommer til at have god tid til at hjælpe dig godt på vej med det du ønsker at få ud af din workshop hos mig.

Vi starter med at snakke om hvad du kunne tænke dig at lave og lære. Om det er hånddrejning, pladeteknikken eller håndstøbningen du vil kaste dig ud i kan jeg guide dig.

Jeg afslutter dine ting med glasur som du vælger ud inden du tager afsted og sender dig dit keramik (du betaler den resterende forsendelses omkostninger hvis det skulle veje mere end 2 kg).

Pga. omstændighederne udfører vi kun workshoppen hvis vi er helt fri for symptomer, og vil ombooke vores workshop hvis der skulle dukke symptomer op inden vores booking.

Når du har købt din workshop, sender jeg dig en mail og vi kan booke den dag som passer os begge. Jeg er meget fleksibel, så det kan være tidlig morgen eller sen aften hvis du har svært ved at presse lidt ler mindfullness ind i kalenderen!

Håber vi ses!

5,600.00 kr