Forhandlere

Udover min webshop og butik her på Österlen kan du finde et udvalg af mit keramik her:

Sverige:

Österlen:

Bäddar & Ängar

På adressen Logi Gamlegård Everöd, 273 93 Tomelilla, finder du Bäddar & Ängar på Österlen,  her kan du koble af på dette fantastiske bed & breakfast i smukke omgivelser. I deres lille gårdsbutik findes lokale produkter, deriblandt et udvalg af mit keramik.

Website: https://xn--bddarongar-q5af.se/gardsbutik/ 

Landskrona:

Hemslöjden i Skåne

På adressen, Landskrona gamla stationshus, Österleden 10 i Landskrona, kan du finde en butik fyldt med produkter til dit eget håndværksarbejde. De har også et udvalg af håndlavede kreationer, blandt andet lidt af mit keramik.

Website: https://hemslojdeniskane.se/

Danmark:

Bornholm:

Pas Paa Knolden

På adressen, Munken 5 i Svaneke på Bornholm kan du også finde mit keramik i min mors lille butik (som hedder 'pas paa knolden') nede i kælderen (med indgang fra gaden). Her kan du desuden se (og købe) et udvalg af min talentfulde brors illustrationer (Kasper Binzer) og finde en masse grenbrugs tøj og ting.


København:

Les Amis

På adressen, Sankt Annægade 3A på Christianshavn i København kan du nyde en dejlig kop kaffe og søde sager. Jeg har designet koppen "Les Amis" sammen med indehaveren af denne hyggelige café, og den kan du selvfølgelig også købe med hjem herfra.

Website: https://lesamis.dk/ 

Home//Me

På adressen, Søborg Hovedgade 98 C i Søborg, København finder du den fineste interiør butik med et lille udvalg af mit keramik, blandt andet mine "Noma Cups".

Website :  https://homeme-interior-designer.business.site/


Jylland:

Filurfifi

Filurfifi er navnet bag denne webshop, og nu også fysiske butik i Kolding, på adressen Søndergade 1. som er fyldt med fine designs til hjemmet. Fie bag denne webshop har lavet et univers som oser af farver, kreativitet og butik og hylder kvinderne. Herinde finder du også et udvalg af mit farvestrålende keramik.

Website: https://filurfifi.dk/