Forhandlere

Udover min webshop og butik her på Österlen kan du finde og købe et udvalg af min keramik her:

Sverige:

Österlen:

Bäddar & Ängar

På adressen Logi Gamlegård Everöd, 273 93 Tomelilla, finder du Bäddar & Ängar på Österlen,  her kan du koble af på dette fantastiske bed & breakfast i smukke omgivelser. I deres lille gårdsbutik findes lokale produkter, deriblandt et udvalg af min keramik.

Website : https://xn--bddarongar-q5af.se/gardsbutik/
 
Instagram :  @baddaroangarboutique

Rathckegården

På adressen Yngsjövägen 264, 296 91 Åhus, finder du Rathckegården, hvor du kan købe en masse af deres egne produkter fra gården og et stort udvalg af andre lokale producenter. heriblandt et udvalg af min keramik.

Website : https://www.rathckegarden.se/
Instagram : @rathckegarden

Landskrona:

Hemslöjden i Skåne

På adressen, Landskrona gamla stationshus, Österleden 10 i Landskrona, kan du finde en butik fyldt med produkter til dit eget håndværksarbejde. De har også et udvalg af håndlavede kreationer, blandt andet lidt af min keramik.

Website: https://hemslojdeniskane.se/ 

Instagram : @hemslojdeniskane

Danmark:

København:

Les Amis

På adressen, Sankt Annægade 3A på Christianshavn i København kan du nyde en dejlig kop kaffe og søde sager. Jeg har designet koppen "Les Amis" sammen med indehaveren af denne hyggelige café, og den kan du selvfølgelig også købe med hjem herfra.

Website : https://lesamis.dk/ 
 
Instagram :  @cafelesamis.dk

Home//Me

På adressen, Søborg Hovedgade 98 C i Søborg, København finder du den fineste interiør butik med bland andet et lille udvalg af min keramik.

Website :  https://homeme-interior-designer.business.site/

Instagram : @homeme_dk