Workshop


Jeg har desværre ingen flere "almindelige" workshops tilbage før 2023, MEN jeg åbner drop-in workshops et par fredage hver måned (hold øje med hvilke dage inde på min instagram profil).
Hvordan fungerer det?.. Jeg har plads til 3 ad gangen. En ved en håndbygge station og 2 ved mine elektriske drejeskiver. Du får adgang til al den ler du har lyst til, du betaler per time (400 SEK i timen), jeg afslutter dine sager med afdrejning, brændninger og glasering (du vælger glasur). Og så kommer du og henter dit keramik så snart det er klart.
Jeg har også forglødt keramik som man kan købe og male på med mine underglasurer.
 
Håber vi ses :) 


Har du lyst til at lege med ler?? Kom og få dit kick her!

Det tager tid at lære drejeskiven at kende hvis det er det du kunne tænke dig at lære, og derfor anbefaler jeg at man køber 2 timer. Hvis du bare gerne vil have et lille sneak peak og hånddreje en lille ting er 1 time nok.

 750 sek per time per person

Inkluderet i workshoppen : Ler, Glasur og 2 brændinger (forglødning og glasur brænding).

Jeg har plads til 2 personer på samme tid, så jeg kommer til at have god tid til at hjælpe dig godt på vej med det du ønsker at få ud af din workshop hos mig.

Jeg afslutter dine ting med glasur som du vælger ud inden du tager afsted og giver dig besked så snart det er ude af ovnen klar til afhentning. Jeg sender også gerne dit keramik hjem til dig hvis du betaler forsendelsesomkostningerne.

Pga. omstændighederne udfører vi kun workshoppen hvis vi er helt fri for symptomer, og ombooker vores workshop hvis der skulle dukke symptomer op inden vores booking.

Håber vi ses!

Link til min adresse:

Køb din workshop i webshoppen